Communie, vormsel of lentefeest?

Communie, vormsel of lentefeest?

21 mrt. 2024

Kom samen met je kind een lijst van cadeaus opstellen!

Cadeaulijst Nieuwsbrief 1

​Hoe pak je dit aan?

Samen met je kind stel je een lijst van cadeaus op. Je zoon of dochter kan zelf kiezen en passen wat hij/zij leuk vindt! Het nieuwe sportseizoen is van start gegaan of ravotten ze graag in de tuin?... Hiervoor de leukste spullen in huis halen, vinden ze natuurlijk top! 

Sporten..  De hobby van je kind! De outfit van zijn of haar sportheld, die coole racket of hockeystick, een hippe dansoutfit zijn ideale geschenken om te vragen. Net als een nieuwe zwembril voor de volgende zwemstage.

Stappenplan Website

Je geschenkenlijst

Cadeautip 1

Nodig de supporters (grootouders, meter, peter, familie en vrienden) uit bij Sport Lauwers zodat ze kunnen kijken waarmee ze jouw kind een plezier kunnen doen. Ze kiezen dan zelf of ze voor een bepaald geschenk kiezen of door middel van een geschenkcheque (die onbeperkt geldig blijft) helpen betalen voor de duurdere cadeaus!
Dat we onze kinderen graag verwennen, dat wisten we al. Vooral oma’s en opa’s leggen hun oogappels graag in de watten. met de cadeautipkaartjes weten jouw familie en vrienden waar jouw coole geschenkenlijst ligt. 

Je supporters ontvangen een aankoopbon (die onbeperkt geldig blijft) ter waarde van 10% van het aangekochte geschenk. 
Jijzelf krijgt bovendien een cadeautje na het afsluiten van je lijstje!

Voordelen bij het leggen van een lijst

Geen cadeaus waar het kind niet blij mee is of kledij die niet past. Voor deze feesten vragen kinderen al eens duurdere zaken; zaken die ze met hun zakgeld niet zelf kunnen betalen. Dit zijn dus ideale momenten om samen te leggen voor een grotere aankoop zoals bijvoorbeeld een competitiepak of het originele voetbalpak van hun favoriete team. 

Een win-win-win situatie: het feestvarken is blij met het cadeau, de ouders zijn tevreden dat ze hun kind dit kunnen gunnen en familie en vrienden kunnen bijdragen aan een nuttig geschenk dat het kind echt graag heeft. De hobby van je kind kost je geld (lidmaatschap, basisuitrusting, …) dus leuke extra’s zijn ideale geschenken om te vragen.

Interesse?

Kom vrijblijvend informeren in de winkel

of stuur ons een mail: 

flore@sportlauwers.be 

bel ons: 056/41.34.93