Lopen

Lopen

Het soms overweldigende aanbod aan loopkledij en loopschoenen maakt het kiezen van de juiste loopoutfit er niet makkelijker op! Vooral de keuze van het juiste paar loopschoenen is van groot belang om kwalen zoals pijnlijke knieën, spierpijn en een verkeerde lichaamshouding te vermijden. Een passend paar loopschoenen is voor iedereen anders en afhankelijk van verschillende factoren. Net omdat een goed paar loopschoenen zo belangrijk is, maken we gebruik van de innovatieve footscan technologie. Via onze footscan analyseren we jouw bewegingspatroon, waarna  onze adviseurs makkelijk kunnen vaststellen welk soort sportschoen het best zal werken voor jou.

Sport Lauwers: meer dan alleen loopschoenen!

Los van de loopschoen die je kiest, is natuurlijk ook het ademend vermogen en weersbestendigheid van je loopoutfit van belang. En geloof het of niet: ook loopaccessoires en sportvoeding maken deel uit van ons gamma! Bespaar jezelf die blaren, schuurplekken en verzuurde benen waarmee je de dag na het sporten de trap niet meer op of af kunt en kom langs bij Sport Lauwers voor een advies op maat!

Deskundig advies nodig?

Sport Lauwers is een team van ervaren adviseurs en experts met medische achtergrond en heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis om jou op maat te adviseren.

Routebeschrijving