Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen als Michael Phelps? Ook voor zwemkledij kan je bij ons terecht! Je hoeft geen Olympisch medaillehouder te zijn om te weten dat een milliseconde het verschil kan maken in het competitiezwemmen. Aangepaste zwemkledij kan daarin hét verschil maken. Niet enkel het badpak of de zwembroek zelf, maar ook de gepaste maat is hierbij van groot belang. Daarom vragen we competitiezwemmers dan ook om langs te komen in onze winkel voor een opmeting. Op deze manier ga je met het juiste haaienpak (lees: de juiste competitie outfit) naar huis!

Sport Lauwers zwemkledij: lang niet alleen voor competitiezwemmers!

Maar ook voor onze recreatieve zwemmers hebben we een uitgebreid aanbod aan zwemkledij: hippe sportbikini’s, stoere zwemshorts en een heel ruim gamma aan zwemaccessoires vind je terug in onze winkel! We hebben badkledij voor iedereen: Badpakken en zwembroeken voor kids vanaf 1 jaar. Voor de dames hebben we badpakken vanaf maat 32 tem maat 50. Voor de heren vanaf XXS tem 3XL.

Deskundig advies nodig?

Sport Lauwers is een team van ervaren adviseurs waaronder ook 3 podologen en heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis om jou op maat te adviseren.

Routebeschrijving