Ons team

Ons team

Maak kennis met het team van Sport Lauwers. 

Team Lauwers
41

KATRIEN

⁠⁠Ze werkt al 40 jaar bij Sport Lauwers. ⁠Katrien heeft de vakkennis en de creativiteit om steeds vernieuwde trends op een joviale manier aan te brengen. ⁠Ze geeft binnenkort de fakkel over aan haar zoon Gerben.

Koen

KOEN 

Koen is samen met Gerben eigenaar van Sport Lauwers. Hij staat in voor de financiële kant van de winkel. 

Gerben

GERBEN

⁠⁠⁠Als zoon van Katrien Lauwers is hij de 3de generatie in Sport Lauwers. Sinds september 2023 staat hij samen met Lukas aan het roer van de winkel. Bovendien is hij ook samen met Koen eigenaar. Hij is gemotiveerd in de verkoop en aankoop van de nieuwe collecties. Bovendien is hij zeer enthousiast als aanspreekpunt voor clubs.⁠

Lukas

LUKAS

Lukas is al jaren actief als podoloog bij Sport Lauwers. Door een correcte voetanalyse zorgt hij ervoor dat u de juiste sportschoenen draagt. Hij deelt graag zijn persoonlijke ervaring en kennis met u om uw doel gemakkelijker te bereiken. Samen met Gerben runt hij de winkel sinds september 2023.

Lisa

LISA

Van voetbal tot hockey, de goedlachse Lisa kan je sinds april bij elke balsport terugvinden.
Bovendien is ze altijd enthousiast om alle vragen over sportvoeding en sporthorloges te beantwoorden.

Ons Team 2

WILLEM

Na zijn studies Lichamelijke Opvoeding en Podologie kwam Willem het team versterken. Met zijn enthousiasme en ruime sportgeschiedenis helpt hij iedere sporter bij het kiezen van het juiste schoeisel. 

Ook voor padel-en tennisrackets kan je bij hem terecht! 

Sandy 1

SANDY

Na jaren advies te hebben gegeven in een bakkerij en patisseriezaak, was het voor Sandy tijd om een andere richting in te slaan. Ze helpt je met plezier aan een stijlvolle training of stoomt jou klaar voor je eerste bergwandeling.

Sarah

SARAH

Sarah is van alle markten thuis. Nood aan een nieuw zwembroek, turnpakje of pointes? Dan ben je bij Sarah aan het juiste adres.
Verder staat ze steeds voor je klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe loopoutfit.

Leen

LEEN

Met haar grote liefde voor kinderen als kleuterjuf, gaat Leen samen met jou aan de slag om een leuke kinderoutfit samen te stellen. Heb je graag een bijpassende training voor jou erbij? Ze geeft jou met veel plezier advies!

Flore

FLORE

Flore doet de boekhouding van de winkel en koopt de nieuwe collecties aan. Ze is van opleiding ook personal trainer en sportverzorger. Ze danst, loopt en fietst door het leven en helpt jullie tussendoor graag verder aan een nieuwe outfit.

Robin

ROBIN

Als podoloog kijkt Robin welke sportschoenen jij nodig hebt zodat je weer optimaal kan sporten. Na zijn studies podologie, gaat hij voor een master beleid en management in de gezondheidszorg. Ook naast de uren is hij graag sportief bezig door te tennissen.

Flore 1

FLORE

Werken in de bijzondere jeugdzorg wisselt Flore af met creatief bezig te zijn in Sport Lauwers. Ze beantwoordt met veel plezier jullie berichtjes en houdt onze socials up-to-date. Zo blijven jullie op de hoogte van de nieuwste artikelen in de winkel.

Deskundig advies nodig?

Sport Lauwers is een team van ervaren adviseurs waaronder ook 3 podologen en heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis om jou op maat te adviseren.

Routebeschrijving