Populairste communie- of lentefeest cadeau vind je hier.

Populairste communie- of lentefeest cadeau vind je hier.

24 jul. 2020

VIERT JE ZOON OF DOCHTER BINNENKORT ZIJN/HAAR COMMUNIE- OF LENTEFEEST?

Shutterstock 611459207

EERSTE COMMUNIE OF LENTE- OF GROEIFEEST?
ALTIJD EEN ONVERGETELIJK FAMILIEMOMENT, MAAR VOORAL EEN MOMENT VOL SPORTIEVE CADEAUS!
 

LEG SNEL EEN COMMUNIELIJST AAN BIJ SPORT LAUWERS EN KIES ZELF UIT ONS RUIM ASSORTIMENT WAT JE BINNENKORT ZULT KRIJGEN!


HOE PAK JE DIT AAN?
Samen met je kind stel je een lijst van cadeaus op. Je zoon of dochter kan zelf kiezen en passen wat hij/zij leuk vindt! 
Denk vooruit! Deze zomer heb je waarschijnlijk wel een sportkamp gepland, ravotten ze graag in de tuin of hebben jullie een sportieve vakantie in gedachten. Hiervoor de leukste spullen in huis halen, vinden ze natuurlijk top! 

Kid Playing Tennis Carousel


SPORTEN... DE HOBBY VAN JE KIND!

De outfit van zijn of haar sportheld, die coole racket of hockeystick, een hippe dansoutfit zijn ideale geschenken om te vragen. Net als een nieuwe zwembril/ zwempak voor de volgende zwemstage.HOE LEG JE EEN COMMUNIELIJST AAN BIJ SPORT LAUWERS?

Stappen Geschenkenlijst
13Daa11Dbf73345475Ef95D06398D290F5E6Cb9011D493D6E35E6A27E2506Dfd Rimg W1200 H600 Gmir

JE GESCHENKENLIJST

  • Nodig de supporters (grootouders, meter, peter, familie en vrienden) uit bij Sport Lauwers zodat ze kunnen kijken waarmee ze jouw kind een plezier kunnen doen. Ze kiezen dan zelf of ze voor een bepaald geschenk kiezen of door middel van een geschenkcheque (die onbeperkt geldig blijft) helpen betalen voor de duurdere cadeaus!  
  • Dat we onze kinderen graag verwennen, dat wisten we al. Vooral oma’s en opa’s leggen hun oogappels graag in de watten. met de cadeautipkaartjes weten jouw familie en vrienden waar jouw coole geschenkenlijst ligt.
  • Je krijgt een cadeaubon na het afsluiten van je lijstje, dus na jouw feest
  • Je supporters ontvangen een aankoopbon (die onbeperkt geldig blijft) ter waarde van 10% van het aangekochte geschenk.
Nike Boys Looks Lifestyle

VOORDELEN BIJ HET LEGGEN VAN EEN LIJST

Geen cadeaus waar het kind niet blij mee is of kledij die niet past
Voor deze feesten vragen kinderen al eens duurdere zaken; zaken die ze met hun zakgeld niet zelf kunnen betalen. Dit zijn dus ideale momenten om samen te leggen voor een grotere aankoop zoals bijvoorbeeld een haaienpak of het originele voetbalpak van hun favoriete team.Een win-win-win situatie: het feestvarken is blij met het cadeau, de ouders zijn tevreden dat ze hun kind dit kunnen gunnen en familie en vrienden kunnen bijdragen aan een nuttig geschenk dat het kind echt graag heeft
De hobby van je kind kost je geld (lidmaatschap, basisuitrusting, …) dus leuke extra’s zijn ideale geschenken om te vragen. Net als een nieuwe zwembril voor de volgende zwemstage. 

INTERESSE?

KOM VRIJBLIJVEND INFORMEREN IN DE WINKEL OF STUUR ONS EEN MAIL: jana@sportlauwers.be 
OF BEL ONS: 056 413 493