Wandelen

Wandelen

Ook fervente wandelaars vallen bij Sport Lauwers niet uit de boot! ‘Hiking’ won de laatste jaren sterk aan populariteit. Daarbij is een ‘ademende’ wandeloutfit die je, zowel tijdens lange als korte wandeltochten, beschermt tegen diverse weersomstandigheden een absolute must. Daarnaast zijn ook een degelijk paar wandelschoenen en -sandalen van belang, wil je jouw doel bereiken! Een wandeloutfit heeft verschillende functies, waarbij het op peil houden van de lichaamstemperatuur, winddichtheid en zweetafvoer key zijn om optimaal van je wandeling te kunnen genieten.

Hike your way to the top! Met onze wandeloutfits, -schoenen en rugzakken!

Modieuze en technische wandelkledij vind je bij Sport Lauwers van o.a. Jack Wolfskin, Arc'Teryx, Icepeak, Schöffel en Peak Performance. Naast wandeloutfits kan je bij ons ook terecht voor de bijhorende wandelaccessoires, zoals degelijke (nordic) wandelstokken en  rugzakken. Nog vragen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel voor een advies op maat!

Deskundig advies nodig?

Sport Lauwers is een team van ervaren adviseurs waaronder ook 3 podologen en heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis om jou op maat te adviseren.

Routebeschrijving