Back to sport!

Back to sport!

14 aug. 2021

Back to sport.

Backtoschool21 6

1 september komt steeds dichterbij!

Dit betekent ook meteen de heropstart van het sportseizoen.
Vraag je zich af of jouw kind wel volledig is uitgerust?
Hier op de foto zie je alvast onze hockey checklist!

Backtoschool21 1

De belangrijkste aandachtpunten aan basketbal kledij is vooral dat ze licht en snel drogend zijn. Hierdoor geven ze genoeg bewegingsvrijheid en comfort.

De demping van de schoen vangt de schok op die vrijkomt wanneer je landt, springt, rent of remt. Hierdoor is de kans kleiner op blessures.

Backtoschool21 2

Een balletpak of maillot moet nauw aansluiten zonder rimpels zodat het lichaam goed zichtbaar is. Dit zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Het kiezen van een demi-pointe of een pointe is niet zo makkelijk. Daarom hebben wij professionals die u zeker verder kunnen helpen in de winkel.

Backtoschool21 13

Technische voetbalkledij dient sneldrogend en comfortabel te zijn. Ook zorgt de lichte stof ervoor dat je dynamisch en snel over het veld kan bewegen. De juiste schoenen en kniebeschermer helpen je tegen het oplopen van onnodige blessures.

Backtoschool21 4

Bij volleybal is het belangrijk om een lichte, comfortabele en zweet afvoerende kledij te dragen. Een goede volleybalschoen optimaliseert jouw sprongen en beschermen jouw gewrichten tegen de impact hiervan. Graag helpen wij jou ook bij het kiezen van de juiste maat knielappen. Zo blijven ze goed en comfortabel zitten.

Backtoschool21 14

Tennis-, padel- en badmintonkledij moet ademend en zweetafvoerend zijn. Hierdoor blijft je lichaam droog en op een constante temperatuur.De schoenen ondersteunen plotse zijwaartse bewegingen. Maar vergis je niet een padelschoen is niet hetzelfde als een tennisschoen. Vraag gerust meer uitleg aan onze experts in de winkel!

Backtoschool21 15

Veel sporters kopen hun zwemkledij vaak te groot. De technische zwemstof zet zich uit in het water waardoor een badpak of zwembroek groter uitvalt. Als deze niet goed aansluiten verlies je bewegingscomfort. Twijfel je van de maat? Onze collega's helpen jouw graag verder.

Backtoschool21 16

De elastische turnpakjes sluiten goed aan zonder de gymnast te belemmeren. Zo blijven de bewegingen goed zichtbaar. Dit is zeer belangrijk om fouten te detecteren op de traingen en wedstrijden. Ook hebben we leuke turnsetjes (topje en shortje) voor de meisjes. Voor de jongens hebben we ook turnpakken met bijhorende shortjes in verschillende kleuren. Turn je vaak op de brug, ringen of rekstok dan kan je best ook handleertjes gerbuiken.