Dive into colour - New collection of Funkita and Funkytrunks

Dive into colour - New collection of Funkita and Funkytrunks

12 feb. 2020

Nu ook verkrijgbaar met ECO C-INFINITY

De superieure keuze voor zwemmers, C-Infinity is uitzonderlijk sterk en veel duurzamer dan de andere elastische badmodestoffen. 

Ook zijn enkele badpakken gemaakt met de ECO C-INFINITY superieure kwaliteit polysterconstructie die u kent van onze C-Infinity stof, maar dan vervaardigd uit afgedankte plastic waterflessen. Met een 100% chloorbestendigheid en uitzonderlijke kleuren geeft ECO C-INFINITY een nieuw leven aan afval, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Fks001 G Swan Lake L3
Fs15 L Lovebird L4
Fs38 L On Point L1

Funkita's hebben een uitstekende duurzaamheid en bewegingsvrijheid door de open rug die je sportieve vorm zal flatteren. Met volledige voering aan de voorkant is dit de perfecte badpak voor die lange trainingsuren.

Ft01 M King Parrot L2

Funky Trunks, de originele en de meest populaire stijl met een 16,5 cm kant ( voor grotere maten is het iets breder) Het brede elastiek in de taille-en beenopening bieden een uitzonderlijk comfort.


Ft37 M Flaming Vegas L2

Ook de Training Jammer is perfect voor reguliere trainingen, met flatlock stiksels, comfortabele beenopening, trekkoord en rubberen print logo. Het is een populaire keuze voor zwemmers en triatleten en biedt een extra laagje warmte in open water wanneer een wetsuit geen optie is.  

Fks022 G Painted Pink 03


Voordat Funkita begon met het ontwerpen van zwemkleding kregen ze de opdracht om lijnen op de weg te schilderen om kinderen veilig te laten oversteken. Zo kwam het idee om de dieren printen op een badmode te bedrukken. 

Deze Funkita's met een gesloten rug met een racerriem zijn gemakkelijk aan en uit te trekken voor je kleintje.

Fts002 B Bird Brain 03


Op de Funky Trunks is het Paradijs van de tropische eilanden van Noord-Queenland geschilderd toen ze op luxe jacht gingen voor inspiratie. 

Gevoerd vooraan, koordje en geborduurd logo op de achterkant. Breed elastiek in de taille biedt een uitzonderlijk comfort.