Viert je zoon of dochter dit jaar zijn/haar communie- of lentefeest?

Viert je zoon of dochter dit jaar zijn/haar communie- of lentefeest?

30 mrt. 2019

Kom samen met je kind een lijst van cadeaus opstellen!

Communielijst Geschenkenlijst Sport Lauwers Advice That Fits You Ballerina

Eerste communie of lentefeest?
Op de leeftijd van 7 jaar wordt de eerste communie gevierd of is er een lente- of groeifeest. Happy Moments! Daarbij worden steevast ook heel wat cadeaus geschonken!
De kinderen hebben al heel wat geschenken gekregen afgelopen periode. Hun verjaardag is al geweest of komt er binnenkort weer aan. Soms is het gewoon te veel: kinderen weten niet meer wat vragen, speelgoed blijft liggen in de kast, … zonde.

Communielijst Geschenkenlijst Sport Lauwers Advice That Fits You Voetballer

Vormsel of lentefeest?
Op de leeftijd van 12 jaar wordt de plechtige communie gevierd of is er een lente- of groeifeest. 
Op deze leeftijd staat de poort naar puberteit open. Een cadeau kopen voor een puber is met vuur spelen.  Het is erop of eronder. De opmerking “zeg, ik ben geen klein kind meer” probeer je liever te vermijden.

S119 Junior Trio Budgies

Hoe pak je dit aan?

Samen met je kind stel je een lijst van cadeaus op. Je zoon of dochter kan zelf kiezen en passen wat hij/zij leuk vindt! 
Denk vooruit! Deze zomer heb je waarschijnlijk wel een sportkamp gepland, ravotten ze graag in de tuin of hebben jullie een sportieve vakantie in gedachten. Hiervoor de leukste spullen in huis halen, vinden ze natuurlijk top! 

Sp19 Ya B Trophy 4924

Sporten..  De hobby van je kind!
De outfit van zijn of haar sportheld, die coole racket of hockeystick, een hippe dansoutfit zijn ideale geschenken om te vragen. Net als een nieuwe zwembril voor de volgende zwemstage.

Sp19 Ya Girls Sport Essentials 0035

Je geschenkenlijst

 • Nodig de supporters (grootouders, meter, peter, familie en vrienden) uit bij Sport Lauwers zodat ze kunnen kijken waarmee ze jouw kind een plezier kunnen doen. Ze kiezen dan zelf of ze voor een bepaald geschenk kiezen of door middel van een geschenkcheque (die onbeperkt geldig blijft) helpen betalen voor de duurdere cadeaus!  
 • Dat we onze kinderen graag verwennen, dat wisten we al. Vooral oma’s en opa’s leggen hun oogappels graag in de watten. met de cadeautipkaartjes weten jouw familie en vrienden waar jouw coole geschenkenlijst ligt.
 • Je krijgt een cadeaubon na het afsluiten van je lijstje, dus na jouw feest
 • Je supporters ontvangen een aankoopbon (die onbeperkt geldig blijft) ter waarde van 10% van het aangekochte geschenk.
Communie Basket

Voordelen bij het leggen van een lijst

 • Geen cadeaus waar het kind niet blij mee is of kledij die niet past
 • Voor deze feesten vragen kinderen al eens duurdere zaken; zaken die ze met hun zakgeld niet zelf kunnen betalen. Dit zijn dus ideale momenten om samen te leggen voor een grotere aankoop zoals bijvoorbeeld een haaienpak of het originele voetbalpak van hun favoriete team.
  Een win-win-win situatie: het feestvarken is blij met het cadeau, de ouders zijn tevreden dat ze hun kind dit kunnen gunnen en familie en vrienden kunnen bijdragen aan een nuttig geschenk dat het kind echt graag heeft
 • De hobby van je kind kost je geld (lidmaatschap, basisuitrusting, …) dus leuke extra’s zijn ideale geschenken om te vragen. Net als een nieuwe zwembril voor de volgende zwemstage. 
5751983058 1C6Bde7Ab9 B

Hoe leg je een communielijst aan bij Sport Lauwers?

 • Kom en kies, samen met het Sport Lauwers team, jouw favoriete sportcadeaus.
 • De coole geschenken worden netjes  bijgehouden in je persoonlijke metalen koffer.
 • Je krijgt cadeautipkaartjes mee om uit te delen aan familie en vrienden
 • Wanneer je koffer bijna leeg is, verwittigen wij jou en kan je ervoor kiezen om al dan niet nog cadeaus bij te voegen.
 • De artikelen die niet gekozen werden, hoef je natuurlijk niet te kopen.
 • Je krijgt een cadeaubon na het afsluiten van je lijstje, dus na jouw feest.
 • Ieder gekozen geschenk wordt mooi verpakt en meegegeven zodat de familie en vrienden het je persoonlijk kunnen schenken.
Communielijst Geschenkenlijst Sport Lauwers Advice That Fits You Voetbalster

Interesse?

 • Kom vrijblijvend informeren in de winkel
 • of stuur ons een mail: jana@sportlauwers.be
 • of bel ons: 056 413493